Automobily

Kontaktujte nás!

Nenašli jste díl, který potřebujete? Je možné, že nebyl demontován z naskladněného vozidla. Neváhejte nás kontaktovat!

Telefon:+420 775 998 381

Napište nám

Ochrana osobních údajů na tomto webu

Dříve než vyjádříte souhlas s pravidly ochrany osobních údajů, přečtěte si obsah této stránky.

Web vrakoviste-honda.cz zpracovává a uchovává veškeré osobní údaje v souladu s platnou legislativou České republiky, dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 (GDPR) a zákona o elektronických komunikacích č. 127/2005 Sb.

Osobní údaje nasbírané na webu vrakoviste-honda.cz nejsou bez výslovného souhlasu předávány dalším příjemcům. Důvody pro sběr osobních údajů naleznete níže:

Způsoby získávání osobních údajů a jejich účely

Vyplněním a odesláním osobních údajů v níže uvedených formulářích výslovně souhlasíte s jejich zpracováním a to následujícím způsobem:

1. Kontaktní formulář

- poskytnuté osobní údaje (jako e-mail a samotný obsah zprávy) budou využity POUZE ke zodpovězení Vašich dotazů.

2. Objednávka bez registrace / s registrací uživatele

- poskytnuté údaje (jako jméno, příjmení, e-mail, adresa, telefon) budou využity POUZE za účelem vyřízení objednávky a dodání zboží přepravcem.

3. Navštěvnost stránek

Vrakoviste-honda.cz analyzuje návštěvnost a vytížení webového serveru za účelem zajištění stabilní dostupnosti webové stránky a její přístupnosti. Pro sběr údajů využíváme Google analytics a nástroje pro sledování vytížení hardwarových prostředků serveru. Mezi sbírané údaje patří čas, doba strávená na stránce, IP adresy, údaj o operačním systému a prohlížeči, geolokační informace. Na základě sbíraných údajů nelze identifikovat osoby přistupující na webové stránky.

4. Reklamní kampaně 
Vrakoviste-honda.cz NEPOUŽÍVÁ žádný způsob sběru dat pro reklamní účely.

Údaje ukládané v prohlížečí návštěvníka webu

Na webu vrakoviste-honda.cz je využita technologie cookies. Jedná se ukládání dat typu: zvolený jazyk, měna a jiná uživatelská nastavení zajišťující jednorázové nastavení webové stránky. Platnost uložených cookies lze nastavit v prohlížeči uživatele. Vedle cookies využívaných pro nastavení vlastního webu se jedná o cookies třetích stran. 

Zabezpečení

Web vrakoviste-honda.cz ukládá data na zabezpečených hostingových serverech. Prostřednictvím zpracovatelské smlouvy se poskytovatel hostingového řešení (zpracovatel) zavazuje nakládat s daty stejným způsobem jako správce. Přistup k osobním údajům je vždy chráněn vícefaktorovou authentizací.

Pověřená osoba pro ochranu osobních údajů

Vrakoviste-honda.cz nemá povinnost zřídit funkci pověřence pro ochranu osobních údajů (ve smyslu článku č. 37 Nařízení...)  Za ochranu osobních údajů odpovídá jednatel firmy.


25.5.2018



DEVELOPED BY Prestashop & Stanislav Jahoda (c) 2016, NÁHRADNÍ DÍLY HONDA ZEMČÍK, VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

  -  FACEBOOK